Forbedre din stil Fortune Med Lucky Bamboo

Men noe lik i utseende, er heldig bambus ikke det samme som ting du kan se vokser vilt raskt sammen din nestes eiendom linje. Lucky bambus er en del av Dracaena slekten, og de fleste av oss vil gjenkjenne det som den allestedsnærværende gave anlegget sett vokser i pebble-fylt glassbeholdere fylt med vann. Men dette anlegget er ikke alle nyhet. Det er en flott, allsidige arter som er i stand til å trives i mange områder av hjemmet eller kontoret der andre planter kan ikke, og kan brukes som et attraktivt, levende design element som utfyller et bredt spekter av møbler.

Enten du foretrekker den rene utseendet naturlig rette stengler vokser i et enkelt glass vase, eller en ytre beholder med vridd stilker, leverer dette anlegget. Den er hardfør, men du må følge noen grunnleggende prinsippene for den å overleve. Her er hvordan du får mest mulig ut av din heldig bambus.

Forsiktig: Lucky bambus kan være giftig for visse dyr dersom inntatt. Se andre planter for å holde seg borte fra kjæledyr

http://tallsomteller.no/boligprisernorden/#more

Image

I denne elegante beach house, har heldig bambus forlatt sine asiatiske utforming foreninger og tar på tropisk plantasje stil. Brukes i en uformell bouquet-lignende ordning, i en vase med myke kanter i motsetning til de rettlinjede containere det er vanligvis dyrket i, har heldig bambus et annet utseende helt.

Den har også en spennende historie, som kan spores tilbake til kinesiske kulturen 4000 år siden (selv om det er innfødt til Vest-Afrika), da det ble ansett som et symbol på hell. Mens dette anlegget er ofte tenkt på som medlem av bambus familien, i virkeligheten er det mer nært knyttet til liljer, sin botaniske navn er Dracaena sanderiana.

Image

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s